Waarom Dakdekkersbedrijf D & B?

Gratis dakinspectie
Gecertificeerde producten
25 jaar garantie

Contact

Roermondseweg 67
5931 EC Tegelen

Telefoon:
06-22208019
06-22208020

E-mail: derix@ziggo.nl

Dakbedekking

Enphase Envoy-S Metered

De communicatiehub van de Enphase® Envoy-S Metered zendt gegevens over zonne-energieproductie en energieverbruik naar de Enphase® Enlighten-monitorings- en analysetool, waardoor uitgebreid onderhoud en beheer van het Enphase-systeem op afstand mogelijk is. Dankzij de beschikbare opties voor productiemeting en verbruiksbewaking is de Envoy-S het centrale platform voor volledig energiebeheer en kan het naadloos worden geïntegreerd met de Enphase® AC-batterij.

Het Enphase Envoy-S Metered systeem is een geavanceerd en gecertificeerd monitoring- en beheerplatform voor zonne-energie-installaties

Dankzij de certificering van Enphase kunt u erop vertrouwen dat uw Envoy-S Metered systeem voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het systeem is uitgerust met geavanceerde meettechnologie waarmee u in real-time inzicht krijgt in de energieproductie en het energieverbruik van uw zonnepanelen.

Met de Enphase Envoy-S Metered kunt u de prestaties van uw zonne-energiesysteem op afstand controleren en eventuele problemen snel opsporen en oplossen. Dit helpt u om de maximale opbrengst uit uw zonnepanelen te halen en uw energierekening te verlagen.

Slim

– Maakt webgebaseerd(e) bewaking en beheer mogelijk
– Communicatie in twee richtingen voor upgraden op afstand

Eenvoudig

– Eenvoudige systeemconfiguratie via de mobiele app Installer Toolkit
– Flexibel wanneer het gaat om netwerken met Wi-Fi-, Ethernet- of mobiele verbindingen

Betrouwbaar

– Ontworpen voor installatie binnenshuis of buitenshuis in een behuizing
– Vijfjarige garantie