Zonnepanelen

Waarom Dakdekkersbedrijf D & B?

Gratis dakinspectie
Gecertificeerde producten
25 jaar garantie

Contact

Roermondseweg 67
5931 EC Tegelen

Telefoon:
06-22208019
06-22208020

E-mail: derix@ziggo.nl

Dakbedekking

Zonnepanelen installeren

Het gebruik van zonnepanelen neemt gestaag toe. Deze panelen zetten zonne-energie om in bruikbare elektriciteit, wat resulteert in aanzienlijke jaarlijkse besparingen door het terugleveren van elektriciteit. Onze deskundige dakdekkers installeren dagelijks zonnepanelen in heel Nederland. D & B zonnepanelen biedt:

  1. Gratis dakinspectie
  2. Tot 10 jaar garantie op het gebruikte materiaal
  3. Dakwerkzaamheden door heel Nederland

Heeft u interesse in zonnepanelen, maar twijfelt u of uw dak geschikt is? Laat uw dak kosteloos inspecteren door een van onze ervaren dakdekkers.

Bent u geïnteresseerd in de installatie van zonnepanelen? Naast onze expertise als dakdekkers kunnen wij uw bestaande dak voorzien van hoogwaardige zonnepanelen. Wij zorgen voor een professionele en deskundige installatie van uw zonnepanelen op uw huidige dak.

Wilt u meer informatie? Aarzel niet om ons te benaderen voor details over onze zonnepanelen. Profiteer van de voordelen van zonne-energie.

Steeds meer mensen ontdekken de gunstige mogelijkheden van zonne-energie. Naast de milieuvoordelen zijn er aanzienlijke financiële voordelen te behalen. Het installeren van zonnepanelen stelt u in staat om uw investering binnen 5 tot 7 jaar terug te verdienen en onafhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Eventueel overschot aan opgewekte elektriciteit kunt u terugleveren aan het net, wat u geld oplevert.

Hoewel er geen nationale subsidieregeling voor zonnepanelen bestaat, is er wel een interessant alternatief voor particulieren om financiële steun te ontvangen bij de aanschaf van zonnepanelen.

BTW terug vragen van uw zonnepanelen

U kunt namelijk de BTW op de volledige installatie terugvorderen omdat u, zodra u elektriciteit aan het elektriciteitsnet levert, beschouwd wordt als ondernemer voor BTW-doeleinden. U hoeft zich niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. U kunt de BTW terugvorderen bij uw aangifte inkomstenbelasting, waardoor u 21% BTW kunt terugkrijgen.

Daarnaast kunnen provincies en gemeenten lokale subsidies verstrekken voor zonnepanelen. Hoewel er geen nationale regeling is, bestaat de mogelijkheid dat uw gemeente wel subsidie verleent. U kunt de mogelijkheden binnen uw gemeente raadplegen op www.energiesubsidiewijzer.nl.