Dakkapel

Waarom Dakdekkersbedrijf D & B?

Gratis dakinspectie
Gecertificeerde producten
25 jaar garantie

Contact

Roermondseweg 67
5931 EC Tegelen

Telefoon:
06-22208019
06-22208020

E-mail: derix@ziggo.nl

Dakbedekking

Meer licht, ruimte en ademruimte: Onze dakkapellen en dakramen laten uw huis stralen!

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om meer licht en ruimte te creëren met een dakkapel of dakraam? Bij ons kunt u vertrouwen op een professionele en deskundige plaatsing van uw dakkapel, en dat alles binnen slechts één dag!

Dakkapel Plaatsen Wilt u de bovenverdieping van uw woning uitbreiden en verbeteren? Dan biedt een dakkapel de oplossing. Ons ervaren team van vakmensen installeert een dakkapel op uw dak binnen één dag.

Dakkapellen zijn beschikbaar in diverse maten en stijlen. U heeft de keuze tussen modern of klassiek design, en u kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout of aluminium.

Dakraam Plaatsen | Velux Vensters Voor meer natuurlijk licht op uw zolder biedt een dakraam een uitstekende oplossing. Wij werken uitsluitend met Velux Vensters, omdat zowel Velux als wij streven naar de hoogste kwaliteit. Een Velux dakraam brengt niet alleen meer licht naar uw bovenverdieping, maar zorgt ook voor frisse lucht en biedt een prachtig uitzicht vanuit uw woning. U heeft volledige controle over de hoeveelheid licht en ventilatie. Velux vensters zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem nu vrijblijvend contact op! Telefoon: 06-22208019 | 06-22208020