Dakbedekking

Waarom Dakdekkersbedrijf D & B?

Gratis dakinspectie
Gecertificeerde producten
25 jaar garantie

Contact

Roermondseweg 67
5931 EC Tegelen

Telefoon:
06-22208019
06-22208020

E-mail: derix@ziggo.nl

Dakbedekking

Dakbedekking door Dakdekkersbedrijf D & B

D & B Dakdekkersbedrijf heeft zich toegelegd op het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van dakbedekking, inclusief het ontwerpen, vervaardigen, renoveren en onderhouden van verschillende soorten dakbedekkingssystemen. Onze expertise strekt zich uit tot:

  1. Pannendaken: We zijn bedreven in het installeren en restaureren van pannendaken, waarbij we zowel traditionele als moderne ontwerpen en materialen kunnen toepassen om aan uw esthetische en functionele eisen te voldoen.
  2. Platte daken met bitumineuze dakbedekking: Onze vaardigheden omvatten ook het aanleggen en herstellen van platte daken met hoogwaardige bitumineuze dakbedekking, waardoor uw dak duurzaam en waterdicht blijft.
  3. Zink- en koperwerk voor daken: Als het gaat om zink- en koperwerk voor daken, kunnen we complexe architecturale details en maatwerk bieden om de esthetische aantrekkingskracht en duurzaamheid van uw dak te verbeteren.

Onze toegewijde vakmensen en geavanceerde technieken stellen ons in staat om projecten van elke omvang aan te nemen en te zorgen voor een langdurige bescherming van uw huis of bedrijf tegen de elementen. Bij D & B Dakdekkersbedrijf streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van het eerste ontwerp tot de laatste inspectie, om ervoor te zorgen dat uw dak altijd in optimale staat verkeert.